Hračka usínáček FOFFY liška

Heboučký kamarád, který bude provázet Vaše miminko už od narození. Usínáček FOFFY má na sobě krásné detaily, které miminko zaujmou a rozvíjí tak jeho zrak a hmat.

Usínáček FOFFY se skládá z měkké hračky a malé dečky.

Hračka je ušita z bambusového froté, které je velmi jemné a má zajímavou texturu, která miminka zaujme a pomůže rozvíjet dotykové smysly. Bambus je velmi odolný a přirozeně antibakteriální.

590 

5 skladem

Popis

Heboučký kamarád, který bude provázet Vaše miminko už od narození. Usínáček FOFFY má na sobě krásné detaily, které miminko zaujmou a rozvíjí tak jeho zrak a hmat. Na výběr máte ze tří designů usínáčka – v růžové barvě s ptáčkem pro Vaši princeznu, s rezavou lištičkou pro milovníka zvířátek nebo v mintové barvě s vláčkem pro fanouška železnic.

Usínáček FOFFY se skládá z měkké hračky a malé dečky. Hračka má na sobě krásné detaily, které děti zaujmou a mohou je zkoumat a žužlat. Dečka je měkká a hebká, miminko se k ní může přitulit a pohodlně usnout. Doporučujeme rodičům, aby s usínáčkem spali několik nocí, než jej věnují miminku, známá vůně pomáhá miminkům se uklidnit a uvolnit.

Hračka je ušita z bambusového froté, které je velmi jemné a má zajímavou texturu, která miminka zaujme a pomůže rozvíjet dotykové smysly. Bambus je velmi odolný a přirozeně antibakteriální. Dečka je z jedné strany ušita z bambusového froté a z druhé strany má designovou látku Tencel (lyocel). Tencel je moderní a unikátní materiál, jehož výroba je ekologicky šetrná a udržitelná. Na dotek připomíná hedvábí.

K relaxačnímu usínáčku FOFFY se skvěle hodí kamarád TEETO ve stejném designu s chrastítkem a kousátkem pro dovádění a hraní během dne. Vašim dětem také určitě udělá radost ručník s kapucí TOOWY, který je ze stejných odstínů bambusového froté a designově krásně ladí s hračkami.

Krásný design usínáčka skvěle zapadne do sady s našimi dalšími produkty.

Produkt byl navržen a ručně ušit v České republice. Zdravotně nezávadné pro děti do 3 let.

Rozměry hračky: 29x42cm.

Složení: vnější materiál froté: 40%bambus, 40%polyester, 20%bavlna; vnitřní materiál potisk: 100% lyocel; detaily: 70% lyocel, 30% len; výplň: 100% polyester.

Údržba: Hračku perte na 30°C, mírný režim. Nesušit v sušičce. Nebělit, nechlorovat, nečistit chemicky.

Kód: FOFFY230223

Další informace

Hmotnost 0,2 kg